Πώς να αυξήσετε το στήθος 2 νούμερα σε μία εβδομάδα

Δημοσιευμένο | Συγγραφέας: Roza

Γεια χαρά, εδώ πάλι μαζί σας, Ρόζα! Θέλω να μοιραστώ τη μικρή μου ευτυχία... Κατάφερα να ΜΕΓΑΛΩΣΩ το στήθος μου στο σπίτι 2 νούμερα!!!

Θυμάστε, πριν από λίγο πολύ ένα χρόνο, που έγραψα ότι δεν μου αρέσει καθόλου το μικροσκοπικό μου στήθος, ζητώντας τη συμβουλή σας πώς να το μεγαλώσω;

Ωραία, λοιπόν δοκίμασα όλες τις ασκήσεις σας, χάπια, υποσυνείδητα μηνύματα, κ.τ.λ. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΡΤΥΡΙΟ. Δεν λειτουργούν. Το στήθος μου δεν μεγάλωσε ούτε ένα χιλιοστό. Ανώφελο

Μέσα σε όλα, είχα παραιτηθεί: στο κάτω κάτω, καμία από τους συγγενείς μου δεν είχε μεγάλο στήθος. Όλες, να πάρει, “πλάκα” :-)

Λοιπόν, έριξα αυτή την ιδέα σε ένα βαθύ συρτάρι και ξεκίνησα να το σκέφτομαι

Βρέθηκε η λύση για ένα μικρό στήθος;

Μία φορά, χαζεύοντας στα blog στο Διαδίκτυο, συνάντησα ένα blog, στο οποίο μία κοπέλα εξηγούσε πώς μεγάλωσε το στήθος της ως εκ θαύματος, μέσα στο ΙΔΙΟ ΤΗΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ σε 5 μέρες, χρησιμοποιώντας μία ειδική κρέμα: "BigBust"! Με ενδιέφερε εξ αρχής και διάβασα το άρθρο λεπτομερώς.

Αρχικά δεν το πολυπίστεψα, καθότι δεν υπήρχε και τόση διαφήμιση στην τηλεόραση!… όμως επρόκειτο για μία κοπέλα αρκετά σεβαστή στο Διαδίκτυο και αποφάσισα να εμπιστευθώ τη συμβουλή της.

Στο τέλος, ζήτησα αυτήν την κρέμα που έφτασε μετά από μερικές ημέρες ταχυδρομικά με αντικαταβολή. Άνοιξα το πακέτο, διάβασα τις οδηγίες κι άρχισα να τη χρησιμοποιώ.

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Αυξήθηκε το στήθος;

Έβαζα πολύ λίγη κρέμα μία φορά την ημέρα. Και τι νομίζετε; Μετά από 5 μέρες μέτρησα το στήθος μου και σχεδόν έχασα τα λογικά μου!!! Το στήθος μου άλλαξε! Μπορείτε να το πιστέψετε;;; Δεν μπορούσα να πιστέψω στα μάτια μου και ξαναμέτρησα από την αρχή... +2 νούμερα!!!!! Δεν είχα κάνει λάθος, ούτε είχα τρελαθεί! Δεν μπορώ να περιγράψω την ευτυχία μου. Την τελευταία φορά που ήμουν τόσο ικανοποιημένη, πιθανότατα ήμουν 20 ετών :)

Συνέχισα να τη χρησιμοποιώ, γιατί πιστεύω ότι το νούμερο 3 (C) είναι το κατάλληλο. Σίγουρα δεν χρειάζεται περισσότερο, έτσι ώστε αργότερα στα γεράματα να μην «παίζω μπάλα με αυτό».

Στη δουλειά, προφανώς, όλος ο κόσμος αντελήφθη ότι το στήθος μου μεγάλωσε ξαφνικά κι άρχισαν να μου κάνουν ερωτήσεις. Δάνεισα την κρέμα στην πιο απαισιόδοξη, που νόμιζε ότι είχα κάνει αισθητική επέμβαση. Με το πέρας της εβδομάδας ήρθε με τα μάτια ανοιγμένα διάπλατα σαν να είχε κερδίσει ένα εκατομμύριο. Όπως αποδείχθηκε το στήθος της άλλαξε εντελώς! Πλέον, όπως θα έπρεπε να γίνει, η κρέμα «κυκλοφορεί χέρι με χέρι» σε όλο το γραφείο :)))

Εννοείται ότι μετά από αυτό, η ζωή μου άλλαξε εν γένει. Οι άντρες με στριμώχνουν: μου κάνουν κομπλιμέντα από όλες τις πλευρές κι είναι πραγματικά πολύ ωραίο που με λούζουν με αυτά. Το αφεντικό αποφάσισε να μου αυξήσει τον μισθό, δεν ξέρω αν αυτό έχει να κάνει με το ότι μεγάλωσε το στήθος μου ή όχι :)

Είμαι τρελά ευτυχισμένη με το πώς εξελίχθηκε όλο αυτό. Μεγαλώνοντας το στήθος μου κατάλαβα ότι το πρόβλημα πολλών από εμάς είναι ότι τα απλά πράγματα μας φαίνονται ανεπαρκή, ενώ τα πιο σύνθετα, όπως οι αισθητικές επεμβάσεις, αποτελεσματικά. Όμως δεν είναι έτσι: το στήθος μπορεί να μεγαλώσει με μία μέθοδο φυσική, γρήγορη και ασφαλή. Είναι αποδεδειγμένο!

Για τις ενδιαφερόμενες, έβαλα την παραγγελία στη σελίδα αυτή. Παρήγγειλα αυτό το μέσο σε αυτό το site Όσο για την παράδοση, το πακέτο έρχεται με το ταχυδρομείο, με αντικαταβολή. Έτσι ώστετα πάντα να είναι ασφαλή.

Η κρέμα BigBust δεν είναι πολύ ακριβή. Πείτε μου εσείς, αν είναι πολλά ή όχι. Κατά τη γνώμη μου, αυτή η κρέμα θα έπρεπε να κοστίζει τα διπλά!

Ελπίζω ατή η πληροφορία να σας είναι χρήσιμη, και επιτέλους να αποκτήσετε το μέγεθος του στήθους που λαχταράτε σε μερικές μέρες! Καλή τύχη!

Παραγγελία
194 σχόλια
Παντελίδου Σοφία
Γεια σου Ρόζα. Η κόρη μου χρησιμοποιούσε αυτήν την κρέμα για μία εβδομάδα: το στήθος της φούσκωσε σαν της Παμελα Ανδερσον))) Πραγματικά λειτουργεί. Τη συνιστώ.
5 πριν από λεπτά | Σχόλιο
3
Βότσου Χριστίνα
Ευχαριστώ Ρόζα, χθες έλαβα το πακέτο, όλα καλά. Ήδη ξεκίνησα να τη χρησιμοποιώ)))
7 πριν από λεπτά | Σχόλιο
4
Καλογήρου Έυη
Γεια σου Ρόζα! Έκανα την παραγγελία, τώρα ανυπομονώ να λάβω το πακέτο μου :)
14 πριν από λεπτά | Σχόλιο
7
Ζαρίφη Μαρία
Αρχίζω τη δεύτερη εβδομάδα τώρα, λοιπόν το στήθος μου μεγάλωσε 5 cm!!! Είμαι ικανοποιημένη.
16 πριν από λεπτά | Σχόλιο
5
Αβραμίδου Κωνσταντίνα
Γεια σου Ρόζα! Έκανα την παραγγελία, τώρα περιμένω με ανυπομονησία το πακέτο :)
17 πριν από λεπτά | Σχόλιο
3
Γαλανή Ανδρέα
Από περιέργεια την παρήγγειλα ήδη, ξεκίνησα να τη χρησιμοποιώ. Σε μερικές μέρες θα σας σχολιάσω τα αποτελέσματα.
18 πριν από λεπτά | Σχόλιο
7
Οικονόμου Μαρία
Γεια σου Ρόζα! ¡Πέρασε ήδη μία εβδομάδα και η χαρά μου δεν έχει όρια! Το πεσμένο στήθος μου έχει ανορθωθεί αισθητά και έχει ήδη μεγαλώσει 5-8 centímetros! Είναι μεγάλη. Τη συνιστώ σε όλες.
20 πριν από λεπτά | Σχόλιο
4
Μακροπούλου Άννα
Στις ΗΠΑ χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο εδώ και 5 χρόνια για το μεγάλωμα του στήθους! Στο γραφείο μας όλες οι κοπέλες είναι σαν αστέρια του Hollywood :))
21 πριν από λεπτά | Σχόλιο
5
Βλάχου Καίτη
Χρησιμοποιώ τη Big Bust εδώ και καιρό.. Απλά, δεν έχω λέξεις! Ρόζα, ευχαριστώ! Το στήθος μου προφανώς άλλαξε!!!!! Ο άντρας μου βρίσκεται στον έβδομο ουρανό από την ευτυχία!
23 πριν από λεπτά | Σχόλιο
6
Ελευθέριου Ελένη
Συνεχίζω με αυτήν εδώ και 4 μέρες και ήδη σημειώνονται αποτελέσματα! Το στήθος μου είναι πραγματικά μεγαλύτερο, φαίνεται ακό0μη και με την αφή! Είμαι πολύ ικανοποιημένη!
24 πριν από λεπτά | Σχόλιο
21
Κυριάκηδη Χαρούλα
Είναι αστείο) ήδη παρήγγειλα και ξεκίνησα να τη χρησιμοποιώ. Σε δύο μέρες θα σας πω για τα αποτελέσματα.
25 πριν από λεπτά | Σχόλιο
9
Λαζοπούλου Ελένη
Ξένια, γνωρίζω κι εγώ αυτήν την κρέμα, καθότι την αγόρασα στην Ουκρανία, εδώ και λίγο καιρό. Το μέγεθος του στήθους δεν ελαττώνεται, διατηρείται το ίδιο εδώ και ένα χρόνο! (+2 νούμερα)
34 πριν από λεπτά | Σχόλιο
5
Θεοδωρίδου Ρούλα
Ο άντρας μου σχεδόν πηδάει από τη χαρά του. Λέει ότι τώρα είμαι σαν την Παμελα :DDD
39 πριν από λεπτά | Σχόλιο
18
Βασιλειάδη Βάσω
Η κρέμα δουλεύει. Την παρήγγειλα σε αυτή την ίδια σελίδα, χωρίς προπληρωμή, το πακέτο μου ήρθε σε 6 μέρες. Σε μία εβδομάδα το στήθος μου μεγάλωσε ένα νούμερο.
41 πριν από λεπτά | Σχόλιο
2
Δρακοπούλου Αγγελική
Δέχομαι συγχαρητήρια, σε μία εβδομάδα το στήθος μου μεγάλωσε 3 νούμερα! Είμαι σε μία κατάσταση σοκ)))
44 πριν από λεπτά | Σχόλιο
47
Μυλωνά Σταυρούλα
Ίσως τώρα το γραφείο μας να είναι το πιο ΗΔΟΝΙΚΟ της χώρας )))))) Πραγματικά σούπερ. Τη συστήνω σε όλες τις κοπέλες!
49 πριν από λεπτά | Σχόλιο
31
Παντελίδου Σοφία
Κι εγώ επίσης γνωρίζω αυτήν την κρέμα. Η θεία μου τώρα, χάρη σε αυτήν, είναι σαν ηθοποιός)))
50 πριν από λεπτά | Σχόλιο
11
Βλάχου Ειρήνη
Γεια σου, σούπερ κρέμα. Σε μία εβδομάδα το στήθος μου μεγάλωσε 2 νούμερα, σίγουρα!
51 πριν από λεπτά | Σχόλιο
38
Ευθυμιάδη Αναστασία
Ένα αυθεντικό πράγμα, το στήθος μου ανέβηκε και μεγάλωσε 2 νούμερα!!! Σίγουρα το πακέτο έφτασε σε 4 μέρες.
54 πριν από λεπτά | Σχόλιο
57
Λαζαρίδης Αλέκος
Γεια σας κυρίες. Η γυναίκα μου έβαλε αυτή την κρέμα και το στήθος της μεγάλωσε 7 cm σε μία εβδομάδα! Είμαι τόσο πολύ χαρούμενος :) Τη συνιστώ!
πριν μία ώρα | Σχόλιο
3
Καλογήρου Μαρία
Δεν είναι είδηση. Όλος ο κόσμος γνωρίζει ήδη τα αποτελέσματα της κρέμας αυτής. Αυτές που δεν γνωρίζουν, θα είναι εκείνες που δεν τις ενδιαφέρει να μεγαλώσουν το στήθος τους.
πριν μία ώρα | Σχόλιο
5
Ηλιοπούλου Σοφία
Ευχαριστώ για το άρθρο. Πολύ ωραία, Ρόζα. Πάω να κάνω την παραγγελία.
πριν μία ώρα | Σχόλιο
9
Θανοπούλου Ελένη
Αυτό που χρειαζόμουν! Τώρα θα με ζηλεύει όλο το γραφείο, χε χε
πριν από 2 ώρες | Σχόλιο
16
Βότσου Εύα
Στη Δύση, εδώ και πολύ καιρό, όλος ο κόσμος χρησιμοποιεί αυτήν την κρέμα. Και με μεγάλη επιτυχία. Σε εμάς, όπως πάντα, όλα έρχονται με καθυστέρηση...
πριν από 2 ώρες | Σχόλιο
21
Παραγγελία