ΠΩΣ μπορώ να αυξήσω τρία μεγέθη το στήθος μου στο σπίτι

Γεια σας!
Κορίτσια, από καιρό έχω υποσχεθεί να σας πω, πώς αύξησα το στήθος μου στο σπίτι, από νούμερο μηδέν σε νούμερο τρία. Το στήθος μου έγινε πιο ελαστικό, ανορθωμένο και πλούσιο. Έχουν περάσει έξι μήνες, και γίνεται όλο και πιο ελκυστικό! Λοιπόν, όλα με την σειρά.

Για ποιο λόγο να αυξήσουμε το στήθος?

Από όσο μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου, πάντα είχα κόμπλεξ λόγω έλλειψης ελκυστικότητας. Οι συμμαθήτριές μου ήδη κυκλοφορούσαν με ανοιχτό λαιμό, ενώ εγώ κάλυπτα συνέχεια το στήθος μου με ένα φαρδύ μπλουζάκι και πουλόβερ.

Στους σχολικούς χορούς καθόμουν στη σκιά, όταν όλοι είχαν φίλους. Η ταλαιπωρία της νεανικής μου ηλικίας δεν είχε τέλος - γελούσαν μαζί μου όλοι οι συμμαθητές μου και όλα αυτά εξαιτίας του ότι ήμουν πλάκα! Τότε με δάκρυα υποσχέθηκα στον εαυτό μου, ότι θα κάνω το στήθος μου μεγάλο και όμορφο ό, τι κι αν γίνει!

Ποιες είναι οι συνέπειες της αύξησης του στήθους;

Μετά το σχολείο, αμέσως άρχισα να εργάζομαι και να κάνω οικονομίες για να πραγματοποιήσω το πολύτιμο όνειρό μου – να αυξήσω το στήθος. Ακόμη και μετά, βλέποντας με φρίκη τι μπορεί να συμβεί σε μια γυναίκα, δεν το έβγαζα από το μυαλό μου. Να ζήσω χωρίς στήθος για μένα ήταν πολύ χειρότερο – η προσωπική μου ζωή δεν πήγαινε καλά, ήμουν ένας άνθρωπος γεμάτος κόμπλεξ.

Αν δεν έχω την δυνατότητα να εκπληρώσω το όνειρό μου, τουλάχιστον να προσπαθήσω να πείσω τον εαυτό μου ότι και χωρίς στήθος μπορώ να ζήσω," - με αυτές τις σκέψεις, πήγα σε μια γνωστή μου που μου άλλαξε ριζικά τη ζωή.

Φυσικά, εγώ περίμενα ότι αυτή τη γυναίκα θα ξεκινήσει την επίθεση για να με πείσει ότι δεν χρειάζεται καμία αλλαγή. Αλλά αυτή με κατάλαβε αμέσως. Αυτή η υπέροχη γυναίκα, μου είπε ότι και η ίδια αρκετό καιρό υπέμενε την γελοιοποίηση επειδή ήτανε «πλάκα». Μέχρι που ανακάλυψε το "BigBust" - μια κρέμα, για την αύξηση και την ελαστικότητα του στήθους.

Αρχικά σκέφτηκα, ότι, απλά γελάει μαζί μου και όλα αυτά είναι κάποια ηλίθια αστεία. Όμως, τότε έβγαλε μια φωτογραφία της, πριν από πέντε χρόνια, όπου η ίδια γυναίκα με μαγιό έμοιαζε περισσότερο με ένα έφηβο αγόρι, παρά με μια εκπρόσωπο του θηλυκού φύλου.

Είναι απίστευτο, χωρίς καν να ζητήσω τη διεύθυνση της ιστοσελίδας, η κοπέλα μού την έδωσε, για να δω πού μπορώ να αποκτήσω αυτό το θαύμα! Χρειάστηκε να περάσουν μερικές μέρες ώστε να χωνέψω το περιστατικό, αλλά στη συνέχεια τελικά παρήγγειλα αυτήν την κρέμα. Άλλωστε, κοστίζει πολύ φθηνά.

Το δέμα ήρθε γρήγορα, και από εκείνη την μέρα άρχισα να χρησιμοποιώ την κρέμα. Προσωπικά δεν θα το πίστευα ποτέ, ότι αυτό είναι δυνατόν, αλλά το στήθος μου άρχισε να αυξάνεται μπροστά στα μάτια μου! Έπρεπε να περάσω από όλα, πριν μάθω ότι υπάρχει μια μαγική σφαίρα!

Στη συνέχεια φοβήθηκα σοβαρά! Μήπως, θα χρειαστεί να χρησιμοποιώ αυτήν την κρέμα έως το τέλος της ζωής μου, ή στη συνέχεια θα μου προκαλέσει κάποιες τρομερές συνέπειες? Η ψυχολόγος μού διαβεβαίωσε ότι είναι απολύτως ασφαλές για την υγεία.

Αλλά ο φόβος και πάλι να γίνω σαν "πλάκα" δεν με άφηνε. Δύο μήνες αργότερα, και ενώ ήδη διάλεγα σουτιέν 3 νούμερα μεγαλύτερο, αποφάσισα να σταματήσω σ’ αυτό – και δεν παρήγγειλα άλλο την κρέμα . Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα το στήθος μου να αρχίζει να μειώνεται, και ότι σε όλη μου τη ζωή θα αγοράζω αυτό το προϊόν. Όμως, έχουν περάσει επτά μήνες και ακόμα είμαι υπερήφανη που συνεχίζω να φοράω σταθερά coup C. Έτσι τώρα μπορώ να προτείνω με ασφάλεια αυτή τη μέθοδο σε όλους, όσοι είναι στη θέση μου.

Κορίτσια! Μην κάνετε πλαστικές, υπάρχουν τρόποι πολύ πιο προσιτοί και πιο αποτελεσματικοί. Ελπίζω ότι αυτό θα σας βοηθήσει να αγαπήσετε τον εαυτό σας και να δείτε τη ζωή σας σε νέες αποχρώσεις. Με την αύξηση του στήθους, απέκτησα πολλούς θαυμαστές, αυτοπεποίθηση και μια νέα θέση εργασίας. Είμαι χαρούμενη όσο ποτέ, και αυτό είναι που εύχομαι και σε σας!


ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ BigBust

Σχολια
Αναστασία Παππά
Θύλαζα πάνω απο ένα χρόνο. Αδυνάτισα αλλά το στήθος έχασε την φόρμα του. Χρησιμοποίησα την κρέμα. Μετά απο μία βδόμαδα χρήσης η κατάσταση καλυτέρεψε – το στήθος στρογγύλεψε(ειδικά όταν έχεις μικρό στήθος είναι πιο εμφανές το αποτέλεσμα). Απορροφάται γρήγορα, δεν αφήνει σημάδια,μυρίζει ωραία. Τέλειο αποτέλεσμα! Μετά απο ενάμιση μήνα χρήσης το στήθος μου μεγάλωσε ένα νούμερο. Αξίζει να την πάρετε!

4 πριν από ένα λεπτό
25
Αννα Βολιώτη
Δεν εμπιστεύομαι και πολύ τις κρέμες...αλλά κουράστηκα να σκέφτομαι για το πώς και τι. Δεν έχω λεφτά να κάνω μία ποιοτική πλαστική. Σκέφτηκα πως δεν χάνω καί τίποτα καί έκανα παραγγελία. Θα δοκιμάσω)
6 πριν από ένα λεπτό
38
Γαλανή Ανδρέα
Αγόρασα BigBust μετά την γέννηση του δεύτερου παιδιού μου. Τι μπορώ να πω. Σίγουρα κάνει την δουλειά του ,καί ο άντρας μου καί οι φίλες μου το έχουν προσέξει. Η κρέμα μου έφτασε πάνω απο ένα μήνα καί την έβαζα κάθε μέρα.Το αποτέλεσμα έγινε φανερό μετά απο 2-3 βδομάδες. Η κρέμα περιέχει το χυμό του φυτού, το οποίο διεγείρει το λίπος σε τοπικά επίπεδα. Οταν σταμάτησα να βάζω την κρέμα δεν είχα απότομες αλλαγές. Το πρόβλημα που είχα ήταν πιο πολύ ψυχολογικό,φοβόμουν μην ξεφουσκώσει))) Μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα πήρα και το δεύτερο σωλήνακι. Αν τα οικονομικά σας σας αφήνουν να πάρετε αυτη την κρέμα αγοράστε την χωρίς δεύτερη σκέψη. Να και το αποτέλεσμα:

44 πριν από ένα λεπτό
32
Κατερίνα Λιασκου
Ουάου! Τι αποτέλεσμα που έχεις! Δεν μπορώ να το πάρω απόφαση! Δεν μου αρέσει καθόλου το σχήμα του στήθους μου καί αυτό μου προκαλεί πολλά κόμπλεξ. Είναι δύσκολο να βρώ κατάλληλο σουτιέν, δεν μιλάω για κάτι ώραιο . Παράγγειλα την κρέμα ..Να δοκιμάσω και εγώ!
7 πριν από ένα λεπτό
7
Ξένια Μυλώνα
Η πλαστική που έκανε η φίλη μου ήταν αποτυχία. Γι΄ αυτό είμαι κατά της πλαστικής. Εχω δοκιμάσει πολλές κρέμες, αλλα το αποτέλεσμα ήταν προσωρινό. Το στήθος έπεφτε και ξεφούσκωνε. Θέλω να παραγγείλω το BigBust , που έχει θετικά σχόλια.
8 πριν από ένα λεπτό
19
Ελένη Γιαννακάκη
Γράφω για την καλύτερη κρέμα για τη διεύρυνση του μαστού που έχω δοκιμάσει ποτέ. Εχω δοκιμάσει : την Evelyn , Comfort Maksibyust, Αφροδίτη. Μου άρεσε χωρίς αμφιβολία η "BigBust" . Λεπτομέρειες: Πωλείται μόνο στο διαδίκτυο σε αυτό το site( Ίσως είναι το μόνο μειονέκτημα της ) Τώρα, σχετικά με το αποτέλεσμα, η κρέμα αυτή όντως αυξάνει το μέγεθος του στήθος. Ωστόσο, η κρέμα δεν προκαλεί διόγκωση και αυξάνει ακριβώς το στήθος. Χωρίς ειδικές ασκήσεις και χωρίς ειδική διατροφή επειδή συνήθως μόνο με τη βοήθειά τους, είναι δυνατόν να αυξήσετε σε 5-7 εκατοστά - αυτή η κρέμα δίνει το αποτέλεσμα σε 1-2 εβδομάδες! Στην αρχή απλά δεν μπορούσα να πιστέψω την μεζούρα! Στη συνέχεια, τρέλαθηκα απο χαρά! KUδώ είναι το αποτέλεσμά μου. Το στήθος δεν ξαναχαλαρώνει. Η κρέμα BigBust είναι ένα θαύμα! Και αυτό δεν μπορεί παρά χαρά να δώσει :) Υ.Γ. Τεχνική της χρήσης: Η κρέμα εφαρμόζεται με κυκλικές κινήσεις προς το κέντρο. Αφήνω ένα μικρό μέρος από την κρέμα να απορροφάται κάτω από το στήθος, για καλύτερο αποτέλεσμα . Αγοράστε το με κλειστά τα μάτια (ή ζητηστέ το για δώρο :))), δεν θα το μετανιώσετε. Και που ξέρετε μπορείτε να μην το αποχωριστείτε ποτέ .

9 πριν από ένα λεπτό
38
Βασιλική Σκορδάκη
Κορίτσια, αυτή η κρέμα είναι ένα θαύμα !!!! Έγω γενικά πάντα είχα ένα μικρό στήθος, καθώς είμαι πολύ μικροκαμωμένη, αλλά τώρα νίωθω σαν ΣΕΞ SIMBOL))) . Την χρησιμοποιήσα για 2 μήνες και τώρα χαίρομαι το καινούργιο - όμορφο στήθος μου . Είμαι χαρούμενη και το ίδιο και ο άντρας μου ..... προτίνω ανεπιφύλακτα )

11 πριν από ένα λεπτό
25
Φωτεινή Κοτανίδου
Έχω ακούσει πολλά γί αυτήν την κρέμα , πώς είναι απο τις κρέμες που έχουν πολύ καλή τιμή . Πριν από μία εβδομάδα, την παρείγγελα και αποφάσισα να την δοκιμάσω στο στήθος μου ). Γενικά πιστευώ πώς τα καλλυντικά πρέπει να είναι απο βιολογικά συστατικά .. και το BigBust το επιβεβαιώνει. Τα συστατικά της κρέμας είναι φυσικά . Εχω αρχίσει να την χρησιμοποιώ και ήδη βλέπω πως είναι ποιό στητό .. Νομίζω πως σε ενάμιση μήνα το πολύ θα έχω το αποτέλεσμα που θέλω .
12 πριν από ένα λεπτό
19
Μαρία Μάρτου
Κορίτσια .. Πηγαίνω συχνά στην Ισπανία και μπορώ να πω με σιγουριά πως είναι Ισπανικής προέλευσηςю Είναι πολύ δημοφιλής εκεί. Απλά μέχρι να φτάσει εδώ σε μας .... γι αυτο μάλλον μόνο μέσω ιντερνετ. Ευτυχώς που υπάρχει και εδώ .... τέλεια αποτελέσματα.
16 πριν από ένα λεπτό
2

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ BigBust