ΆΜΕΣΗ ΑΝΑΖΩΟΓΌΝΗΣΗ
5 ΧΡΌΝΙΑ - ΣΕ 1 ΕΒΔΟΜΆΔΑ

Μαργαρίτα
Ο νικητής του διαγωνισμού:
"Ιστορίες από τη ζωή για το πώς να γίνεις όμορφη".

Γεια σας, αγαπητοί μου αναγνώστες. Θέλω να σας πω την ιστορία μου, πως μπορείτε να αναζητάτε την ομορφιά στην άλλη άκρη του κόσμου και τελικά να την βρείς διπλα σου!

Ελάτε να γνωριστουμε. Είμαι η Μαργαρίτα, είμαι 47 ετών.

Και τώρα βασικά η ιστορία μου.

Μια φορά ένα υπέροχο πρωί κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και ξέσπασα σε κλάματα. Βαθιές ρυτίδες στο μέτωπο απλά τεράστιες πτυχώσεις, σακούλες κάτω από τα μάτια μου, κάποια εξογκώματα στο δέρμα - έρχεται το κρύο γκρίζο φθινόπωρο αλλα όμως ακόμα θέλω τη ζέστη και το φως. Κάπως αμέσως θυμήθηκα την ιστορία μιας γυναίκας για το πώς έκανε υγιή και ανανεωμένο το πρόσωπο της μετά από ένα ταξίδι στην Ισπανία. Μου είπε ότι εκεί υπάρχουν πολλοί έμπειροι αισθητικοί και πολλές συσκευές και μασάζ του προσώπου για σύσφιξη του δέρματος. Όλες οι Ισπανίδες ειναι σε καλή κατάσταση !!! Μπορείτε να καταλάβετε πόσο χρονών είναι η γυναίκα στην εικόνα?Πολύ δυσκολό.

Κοιτάξτε αυτές τις φωτογραφίες:
Η Χριστίνα Φουέντες γεννήθηκε στο 1968 και είναι νοικοκυρά. Έχει 2 παιδιά. Η μεγαλύτερη κόρη της είναι έτοιμη να κλείσει τα 20 ετών! Και η Χριστίνα είναι 46 χρονών.

«Τι είμαι εγώ; Δεν αξίζω να είμαι όμορφη; - Αποφάσισα και άρχισα να μαθαινω για ταξίδι στην Ισπανία. Και στον κυνηγό όπως είναι γνωστό και το ζώο τρέχει. Στο πρώτο ταξιδιωτικό γραφείο μου προσφεραν ταξίδι με μια τελευταία στιγμή σε 50% έκπτωσης! Με λίγα λόγια, σε δύο ημέρες αργότερα, ήμουν σε ένα θέρετρο, στο μεγαλύτερο Bio Spa. Και οι αισθητικοί αμέσως ανέλαβσν το πρόσωπο και το σώμα μου. Σχετικά με όλα τα είδη φυκών και λάσπη αναδιπλώνουν και υδρομασάζ δεν θα το πω. Εκτός θέματος. Θα σας πω πώς κανανε το πρόσωπό μου.

Το πρόγραμμα ήταν σχεδιασμένο για 12 ημέρες. Στην αρχή γίνεται μια φωτογραφία του προσώπου έτσι ώστε αργότερα ο πελάτης να μπορέσει να δει τη διαφορά. Μετά με περίμενα η καρεκλα σε 'ενα κέντρο ομορφιάς. Κάθεσαι σε αυτήν την καρεκλα και σκεφτεσαι κάτι υπέροχο. Παίζει μια ησυχη μουσική, ο αέρας είναι αρωματικά ευχάριστος και μια γυναίκα με απαλές κινήσεις του μασάζ εφαρμόζει την μάσκα στο πρόσωπό μου. Ολη η διαδικασία διαρκούσε περίπου 10 λεπτά. Και ήταν έτσι για 12 ημέρες. Στο τέλος πάλι εβγαλαν φωτογραφία. Εδώ, μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα.

ρυτίδες μετώπου, ρενοπαρειακές ρυτίδες πολύ απλά εξαφανίστηκαν! Και μαζί με αυτά τα προβλήματα έφυγαν περίπου 15 χρόνια! Έπαθα σοκ αλλα και είμαι ενθουσιασμένη! Ο αισθητικός μου, που συνηθίσε με όλα αυτά τα χρόνια να βλέπει τους πελάτες του απλά μου χαμογελούσε. Άρχισα να ρωτώ σχετικά με αυτή την μάσκα Royal Gold Mask - η σύνθεσή της κάνουν μόνο στην Ισπανία. Οι Ισπανοί έκαναν το θαύμα της κοσμετολογίας η οποία σας μεταμορφώνει και μειώνει 10-15 χρόνια.  

Φυσικά, όταν ήρθα στο σπίτι μου οι φίλες μου άρχισαν να είναι ενθουσιασμένες. Ήμουν βομβαρδισμένη με διαφορετικές ερωτήσεις! Ειλικρινά έλεγα τα πάντα αλλά εγώ ήμουνα...ευτυχισμένη. ¨οταν όλλοι θάυμαζαν το νέο μου πρόσωπο ξαφνικά έπιασε το θλιβερό βλέμμα της μητέρας μου. Και αμέσως τα κατάλαβα ολα. Η γυναίκα παραμένει γυναίκα σε οποιαδήποτε ηλικία. Και σε κάθε ηλικία θέλει να είναι όμορφη. Αλλά να στείλετε μια 71χρονη γυναίκα στην Ισπανία  - ήταν εξωπραγματικό. Έψαχνα αυτή τη μάσκα στα καταστήματα αλλά δεν την βρήκα πουθενά. 

Αποδεικνύεται οτι τώρα η Royal Gold Mask είναι ήδη διαθέσιμη και μπορείτε να την παραγγείλετε στην Ελλάδα. 

Πέρασαν έξι μήνες. Και ξαφνικά έγινε ένα θαύμα! Τυχαία συνάντησα στο διαδίκτυο τον επίσημο αντιπρόσωπο μιας εταιρείας της μάσκας -  – Royal Gold Mask! Διαβάζω, μου αρέσει οτι όλα συμφωνουν, δεν μπορώ να το πιστέψω. Στην Ισπανία φυσικά υπάρχουν πολλές άλλες διαδικασίες αλλά αυτές επικεντρώνονται στο σώμα.

Το πακέτο έφτασε σε λίγες ημέρες. Και εγώ αμέσως πήγα στην μητέρα μου. Επιπλέον, ήξερα ακριβώς τι πρέπει να κάνω. Φυσικά, δεν είχα επαγγελματική καρέκλα, μουσική και αρωματοθεραπεία. Αλλά η αναζωογονητική μάσκα Royal Gold Mask και χωρίς αυτα δούλεψε καλά. Σε 12 ημέρες η μητέρα μου έγινε για15 χρόνια νεότερη. Μια μέρα σαν ένας χρόνος !

Ιδού, σας παρουσιάζω τα αποτελέσματα μου:

Αμέσως παραγγείλα ακόμα 2  σετ, στην αδερφή μου και ακόμα ένα για τον εαυτό μου. Ας είναι! Επειδή τίποτα καλύτερο για το δέρμα του προσώπου μου δεν έχω συναντήσει ακόμα. Και το αποτέλεσμα είναι πολύ γρήγορο. Ομορφι'ες!

Αυτή είναι η ιστορία μου. Ελπίζω ότι η εμπειρία μου θα είναι χρήσιμη για πολλούς. Μετά από όλα η γυναίκα σε κάθε ηλικία πρέπει να είναι όμορφη!

   

Επίσκεφτείτε την ιστοσελίδα της  Royal Gold Mask

Με εκτίμηση, Μαργαρίτα

Αφήστε την ψήφο σας:

476 +
Συνολικά Σχόλια: 15

Τα σχόλια

Για να αφήσετε ένα σχόλιο, πρέπει να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας

71 χρόνο; Δεν το πιστεύω)) Αλλά τη μάσκα θα την παραγγείλω.  Είναι απλά super)))

Royal Gold Mask είναι βόμβα! Έχει γίνει πολύ δημοφιλής κατά τη διάρκεια των τελευταίων έξι μηνών.

Χρησιμοποιώ εδώ και 2 μήνες , τα αποτελέσματα είναι υπέροχα 

Κουράστηκα να ξοδεύω τα χρηματά μου σε άχρηστα προιόντα. Αν πραγματικά λειτουργεί, θα την παραγγείλω.

Υποστηρίζω! Ένα πολύ αποτελεσματικό μέσο για την ανανεωση! ΟΙ μικρές ρυτίδες εξαφανίζονται εντελώς χωρίς ίχνο.

Σας ευχαριστώ για την φωτογραφία! Τι τέλειο αποτέλεσμα! Κορίτσια γράψτε περισσότερα για τα αποτελέσματά σας! Είναι πολύ ενδιαφέρον.

Και εγώ δεν έχω δει τέτοια μάσκα σε κάποιο κατάστημα .... Άρα αποδεικνύεται ότι μόνο σε αυτό το ιστότοπο μπορείς να παραγγείλεις.

Με 2 ολοκληρωμένες χρήσης εντελώς αντιμετώπισα τις ρυτίδες ακόμα και τις πιο βαθιές. Όλλα αυτά είναι σαν ένα παραμύθι! Ευτυχώς που βρήκα το blog σας. Σας ευχαριστώ!

Απλά τέλεια μάσκα! ) Και εγώ τυχαία συνάντησα την Royal Gold Mask για να πω την ἀλήθεια. Τέτοια πράγματα πρέπει να τα λέμε στους άλλους!

Πω-πω τη γυναίκα! Στα δικά μου τα 30 χρονών φαίνομαι πολύ πιο χειρότερα(( Θα την αγοράσω!

Royal Gold Mask, κορίτσια, αφαιρεί τις ρυτίδες - και τώρα πέρασαν. Δεν μπορώ να σταματήσω να χαίρομαι το πρόσωπό μου.

Πολύ φαίνεται η διαφόρα! Τι τέλειο αποτέλεσμα.

Είχα ακούσει πολλές φορές για την Royal Gold Mask, αλλά δεν ήξερα πού να την παραγγείλω. Ευχαριστώ για τη συμβουλή!

Την παρήγγειλα! Είμαι χαρούμενη... Δεν μπορώ άλλο να περιμένω όταν θα με αφήσουν απο την δουλεια μου και θα τρέξω στο σπίτι να την δοκιμασω, το χέρι μου είναι βελούδινο μετά απο την μάσκα !!

Ο σύζυγός μου χαρισε αυτή την μάσκα στα γενέθλιά μου)) Μου είπε, ότι τώρα θα είσαι η πιο όμορφη γυναίκα)) Και τι νομίζετε; Έτσι και έγινε :)

Την χρησιμοποιώ και για τον λαιμό. Τι καλό πράγμα που είνα!!!! 

Την αγόρασα, μου άρεσε παρα πολύ η μάσκα! Την χρησιμοποιούσα για 2 μήνες. Πραγματικά πολύ καλά βοηθά !!!Αυτό είναι το αποτελέσμά μου.