Blog Δήμητρα

Γεια σας! Ονομάζομαι Δήμητρα Ιωάννου και είμαι 36 ετών. Αποφάσισα τελικά να μιλήσω για την ιστορία μου. Την ιστορία μου για τη αντιμετώπιση της ψωρίασης. Το θέμα είναι αρκετά ευαίσθητο, ειδικά για τις γυναίκες. Δεν είναι εύκολο να συζητάμε γι’ αυτό… Η ψωρίαση είναι μια πολύπλοκη ασθένεια, η οποία έχει όμως και αισθητικό αντίκτυπο. Η ζωή στην κοινωνία, όταν έχεις άσχημα και αντιαισθητικά σημάδια στο δέρμα, μπορεί να γίνει μαρτύριο. Εκτός από τα δυσάρεστα αισθήματα της φαγούρας, του καψίματος και της απολέπισης, χρειάζεται να αντιμετωπίσεις και τα αδιάκριτα βλέμματα και να συνειδητοποιήσεις, ότι μιλούν πίσω από την πλάτη σου. Πολλοί άνθρωποι επίσης θεωρούν, ότι η ψωρίαση είναι μεταδοτική. Συνεπώς, το άτομο, που υποφέρει από ψωρίαση, είναι σχεδόν απομονωμένο από την κοινωνία και δεν μπορεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή… Είμαι σε μια ηλικία, όπου δύσκολα μπορεί να με πληγώσει η γνώμη των άλλων, όμως αυτό αποδείχθηκε πολύ σκληρό ακόμα και για μένα…

Αυτή η ιστορία ξεκίνησε πέντε χρόνια πριν. Μία φορά, έκανα ντους, αλλά μετά ένιωσα κάποιες σκληρύνσεις στο δέρμα, στην περιοχή των αγκώνων. Αυτές ήταν οι πρώτες περιοχές, που επηρεάστηκαν από τη φλεγμονή. Έμοιαζαν με ροζ πλάκες, οι οποίες ήταν σκληρές και με σημάδια απολέπισης. Άπλωσα μια καλλυντική κρέμα πάνω τους. Νόμιζα, ότι ήταν απλά ξηρότητα του δέρματος, αποτέλεσμα της ανεπαρκούς φροντίδας. Θέλω να πω, ότι πάντα φροντίζω τον εαυτό μου και επιλέγω προσεκτικά τα καλλυντικά και τα προϊόντα περιποίησης. Δεν αντιμετώπισα ποτέ κάποια αλλεργία.

Ασυνήθιστοι λεκέδες άρχισαν να μεγαλώνουν μετά από τρεις εβδομάδες και προβληματίστηκα. Πήγα στο δερματολόγο αμέσως. Μετά από μια προσεκτική εξέταση και ανάλυση των αποτελεσμάτων, η διάγνωση ήταν ψωρίαση. Έπαθα σοκ! Ο γιατρός μου συνταγογράφησε τη συνήθη θεραπεία. Ορμονικά φάρμακα (αλοιφές και λοσιόν) και ένα ομοιοπαθητικό πρόγραμμα (μπάνιο με θαλασσινό αλάτι και βότανα). Η θεραπεία έδωσε μόνο προσωρινά αποτελέσματα. Οι λεκέδες αποχρωματίστηκαν και τα υπόλοιπα συμπτώματα (φαγούρα και φλεγμονώδεις αντιδράσεις) «υποχώρησαν». Ωστόσο, όταν σταμάτησα την εντατική φροντίδα και έκανα μόνο συντήρηση, όλα τα προβλήματα επανεμφανίστηκαν. Επιπλέον, φάνηκε, ότι μετά την ορμονική θεραπεία, οι πλάκες άρχισαν να μεγαλώνουν γρηγορότερα και εντονότερα. Όλο αυτό κράτησε περίπου 2.5 χρόνια. Ως αποτέλεσμα, η ψωρίαση επεκτάθηκε σε ολόκληρη την επιφάνεια των δύο μου χεριών. Σοκαρίστηκα, όταν είδα σημάδια της ασθένειας στα πόδια και τους γλουτούς μου! Τότε κόντεψα να τρελαθώ. Η κατάσταση επιδεινώθηκε από τον πανικό μου. Όταν είδα δε τα σχόλια άλλων, που έπασχαν από ψωρίαση, αγχώθηκα ακόμα περισσότερο. Κάποιοι δεν μπορούσαν να θεραπευτούν για 15-20 χρόνια. Άλλοι ζούσαν με αυτό το πρόβλημα όλη τους τη ζωή…

Αγόραζα μανιωδώς διάφορα προϊόντα κατά της ψωρίασης από τα φαρμακεία. Κρέμες, σταγόνες, σπρέι, τα πάντα… Δοκίμασα εναλλακτικές μεθόδους θεραπείας, όπως να πηγαίνω σε ιαματικά λουτρά, με ειδική λάσπη. Μια φορά, δοκίμασα ακόμα και να ξορκίσω την ασθένεια με ένα παλιό ξόρκι. Φυσικά, δεν είχα κανένα αποτέλεσμα. Το σωματικό μου πρόβλημα επηρέαζε τη ζωή και τη δουλειά μου με αυξανόμενο ρυθμό. Ντρεπόμουν για τον εαυτό μου και την εμφάνισή μου, κάτι που με έκανε ευερέθιστη, επιθετική και υπερευαίσθητη. Και δεν υπήρχε φως στο τούνελ…

Έμαθα για το Psoridex από μια φίλη. Είναι υπέρμαχος των φυσικών μεθόδων θεραπείας, οι οποίες δεν περιλαμβάνουν «βαριές ουσίες» όπως ορμόνες. Μετά από όλους τους πειραματισμούς μου με τα φάρμακα, δεν άργησα να πειστώ. Αγόρασα αμέσως το Psoridex από τη σελίδα του παρασκευαστή και ξεκίνησα τη θεραπεία. Δεν είχα τίποτα να χάσω, εκτός από το χρόνο και την ενέργειά μου… Για να είμαι ειλικρινής, μετά από τόσες αποτυχημένες προσπάθειες για θεραπεία, πλέον δεν ήλπιζα σε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Τα λόγια του γιατρού μου, ότι τα φυσικά προϊόντα είναι άχρηστα για ένα πρόβλημα, που οι ορμόνες απέτυχαν να καταπολεμήσουν, βρίσκονταν βαθιά στο μυαλό μου.

Μετά από 10 ημέρες θεραπείας με το Psoridex, ξαφνικά παρατήρησα, ότι σχεδόν δεν ένιωθα φαγούρα και κάψιμο. Μερικές φορές ξεχνούσα το γεγονός, ότι έχω ψωρίαση… Η εμφάνιση του δέρματός μου άλλαξε επίσης. Οι λεκέδες άρχισαν να ξεθωριάζουν και οι φλεγμονώδεις αντιδράσεις εξαφανίστηκαν. Η απολέπιση εξαφανίστηκε και το δέρμα μου έγινε απαλό ξανά! Δεν μπορούσα να το πιστέψω! Έβαλα από το Psoridex στα καινούρια σημάδια και σταμάτησαν να μεγαλώνουν, μέχρι που υποχώρησαν εντελώς! Η επιτυχία της θεραπείας με το Psoridex με ενθουσίασε και ανυπομονούσα να ολοκληρώσω το πρόγραμμα. Μετά από ένα μήνα, δεν είχε μείνει ούτε ίχνος του προβλήματος! Το δέρμα μου ήταν όπως πριν εμφανιστεί η ασθένεια. Δεν είχα πλέον λεκέδες, καύκαλα ή άλλα σημάδια της ψωρίασης. Τίποτα!

Μετά από 3 μήνες, είχα αναρρώσει πλήρως. Δεν είχα καινούρια σημάδια, ενώ από τα παλιά είχαν μείνει μόνο κάτι μικροσκοπικά σκούρα σημαδάκια, που μπορώ να τα δω μόνο εγώ που γνωρίζω. Ωστόσο, όσο περνάει ο χρόνος, γίνονται όλο και πιο ανεπαίσθητα μέχρι που εξαφανίζονται εντελώς. Τώρα, χρησιμοποιώ το Psoridex προληπτικά, μία φορά στους δύο μήνες. Ίσως δεν είναι απαραίτητο. Έτσι κι αλλιώς, το Psoridex δεν έχει αντενδείξεις ή παρενέργειες, άρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί περαιτέρω και μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας. Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια το πόσο ευτυχισμένη είμαι! Ειλικρινά, θέλω η εμπειρία μου να βοηθήσει όλους όσους χρειάζονται ειδική θεραπεία, για να ξεκινήσουν μια νέα και υγιή ζωή, χωρίς ψωρίαση!

Και τώρα, θα μοιραστώ μαζί σας πληροφορίες, σχετικά με το περιεχόμενο του προϊόντος θεραπείας. Το Psoridex περιέχει 6 βασικά συστατικά.

Βουτυλιωμένο υδροξυτολουόλιο (ΒΗΤ), διαλυτό σε λιπαρά βιταμίνης C (παλμιτικός ασκορβυλεστέρας), γερανιόλη, κιτρονελλόλη, ευγενόλη, μυριστικό ισοπροπυλεστέρα. Αυτά τα συστατικά αποστειρώνουν το δέρμα και προλαμβάνουν τους διάφορους φορείς μολύνσεων από το να εισέλθουν στο αίμα. Ρυθμίζουν τις μεταβολικές διαδικασίες στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, βελτιώνουν την μικροκυκλοφορία, και επιβραδύνουν τις διαδικασίες της παθολογικής διαίρεσης των δερματικών κυττάρων.

Είναι σημαντικό να γίνει κατανοητό, ότι η αυθεντική φόρμουλα του Psoridex περιέχεται μόνο στη γνήσια κρέμα. Το Psoridex πρέπει να παραγγελθεί μόνο από την ιστοσελίδα του παρασκευαστή! Διαφορετικά, διακινδυνεύετε να αγοράσετε κάποια απομίμηση, η οποία μπορεί να επιδεινώσει την πορεία της νόσου.

Το ειδικό περιεχόμενο του Psoridex επιτρέπει τη χρήση του σε οποιοδήποτε στάδιο και σε οποιαδήποτε μορφή της ασθένειας. Ο συνδυασμός με τις παραδοσιακές μεθόδους θεραπείας είναι επίσης εφικτός. Παρεμπιπτόντως, ο γιατρός μου εξεπλάγην πάρα πολύ από το αποτέλεσμα της χρήσης του Psoridex. Πλέον, το χρησιμοποιεί ως κύρια ή βοηθητική θεραπεία, για την αντιμετώπιση της ψωρίασης.

Ευτυχώς, η εμπειρία μου μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε υγιείς. Θα χαρώ πολύ να απαντήσω σε όλες σας τις ερωτήσεις!

Σχόλια

Έλενα, 30

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες! Θα το δοκιμάσω!

Βίκυ, 25

Η ψωρίαση εμφανίστηκε σε μένα πριν από 9 χρόνια… Ήπια και έκανα τόσα πολλά πράγματα!!! Γιατί ο γιατρός μου ποτέ δεν μου πρότεινε αυτό το προϊόν; Είναι καινούριο;

Δήμητρα, 36

Το Psoridex είναι καινούρια κρέμα. Ίσως ο γιατρός σου δεν έχει εμπειρία με τη χρήση αυτής της κρέμας.

Ευανθία, 33

Ναι, είναι πραγματικά σημαντικό να χρησιμοποιούμε μόνο το γνήσιο Psoridex! Δυστυχώς, μία φορά αγόρασα μια απομίμηση και η κατάστασή μου χειροτέρεψε! Αυτό το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στα φαρμακεία…

Δήμητρα, 36

Η γνήσια κρέμα είναι προαπαιτούμενο για μια επιτυχημένη θεραπεία. Το Psoridex πωλείται σπάνια στα φαρμακεία. Δεν παρασκευάζεται σε μεγάλες ποσότητες. Συνεπώς, η πιο λογική επιλογή είναι να το παραγγείλεις από την ιστοσελίδα. Η αγορά γίνεται γρηγορότερα και πιο αξιόπιστα!

Μιχάλης, 39

Δήμητρα, αντιμετωπίζω αυτή η κρέμα με σκεπτικισμό. Δεν πιστεύω, ότι ένα μείγμα ελαίων και «χημικών» αντισηπτικών συστατικών μπορούν να θεραπεύσουν την ψωρίαση! Είτε είχες μια ήπια μορφή της ασθένειας, είτε δεν είχες καθόλου ψωρίαση!

Δήμητρα, 36

Μιχάλη, η διάγνωσή μου έγινε από έναν σοβαρό και αξιόπιστο γιατρό. Συμφωνώ, ότι στην περίπτωσή μου, η κατάσταση δεν ήταν παραμελημένη. Πήγα στο γιατρό αμέσως αφότου εμφανίστηκαν τα πρώτα συμπτώματα. Ωστόσο, ξέρω περιπτώσεις όπου το Psoridex βοήθησε ανθρώπους, που υπέφεραν από ψωρίαση 10 χρόνια ή και περισσότερο.

Μαίρη, 28

Εγώ είμαι επίσης σε αρχικό στάδιο της νόσου. Θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε! Δεν θέλω να αμελήσω την κατάσταση.

Ανδρέας, 51

Συμφωνώ με τη Δήμητρα! Το Proridex βοηθά τους πάντες, ανεξάρτητα από το στάδιο της ασθένειας. Έμαθα από το πάθημά μου. Για 7 χρόνια, έκανα άχρηστες θεραπείες. Αφότου χρησιμοποίησα το Psoridex, ένιωσα τη βελτίωση μετά από ένα μήνα! Συνιστώ να το ξεκινήσετε!

Βαλέρια, 47

Το Psoridex θεράπευσε την ψωρίαση του άνδρα μου μέσα σε 2-3 μήνες. Η περίπτωσή του δεν ήταν καθόλου ήπια. Δεν μπορούσε να πάρει ορμόνες και ήταν αλλεργικός στις αλοιφές. Το Psoridex ήταν τέλειο γι’ αυτόν!

Άννα, 35

Ευχαριστώ που μοιράστηκες την εμπειρία σου! Έχω πάθει κατάθλιψη, όπως κι εσύ είχες… Η ασθένειά μου προχωρά και οι συμβατικές θεραπείες δεν με βοηθούν.

Δήμητρα, 36

Άννα μην τα παρατάς! Όλα θα πάνε καλά! Νομίζω, ότι αυτή η κρέμα θα σε βοηθήσει σίγουρα!

Άλεξ, 19

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Proridex αν έχεις αλλεργία στα αμύγδαλα;

Δήμητρα, 36

Καλύτερα να το συζητήσεις με το γιατρό σου! Δεν μπορώ να θυμηθώ κάποια περίπτωση, όπου το Psoridex προκάλεσε αλλεργική αντίδραση. Ανάμεσα στους ανθρώπους, που χρησιμοποίησαν το Psoridex ήταν και αυτοί, που είχαν μόνιμα αλλεργικά συμπτώματα.

Κατερίνα, 44

Πώς αυτά τα έλαια θεραπεύουν την αιτία της ασθένειας; Τα σημάδια στο δέρμα είναι μόνο οι συνέπειές της…

Δήμητρα, 36

Τα έλαια δεν θεραπεύουν. Βοηθούν τον οργανισμό να καταπολεμήσει το πρόβλημα. Ρυθμίζουν τις μεταβολικές διαδικασίες του δέρματος, παρέχουν βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, βελτιώνουν την μικροκυκλοφορία, κλπ. Γενικότερα, προσφέρουν ένα σωστό αποτέλεσμα υγείας.

Κώστας, 29

Φαίνεται καλό, θα το δοκιμάσω! Με ενοχλεί πολύ η φαγούρα και το να ζω με αυτή την πάθηση!

Ηλιάνα, 40

Το Psoridex βοήθησε και μένα, όχι όμως τόσο γρήγορα όσο εσένα. Ωστόσο, εγώ είχα ψωρίαση πολύ περισσότερο καιρό, περίπου 10 χρόνια.

Γιάννης, 37

Η θεραπεία μου με το Psoridex κράτησε 6 μήνες. Και δεν το μετανιώνω! Αυτό είναι το μόνο προϊόν που έκανε σταδιακά τη ζωή μου πολύ ευκολότερη. Τα άλλα προϊόντα δεν είχαν το ίδιο αποτέλεσμα, ακόμα και μετά από ένα χρόνο.

Στέλλα, 18

Η ιστορία σου με βοήθησε πάρα πολύ. Θα κάνω τη θεραπεία και επιτέλους θα είμαι υγιής!

Λήδα, 28

Γιατί συνεχίζεις το Psoridex αφού έχεις ήδη θεραπευτεί; Είναι υποχρεωτικό; Μπορεί να γίνει εθιστικό;

Δήμητρα, 36

Φυσικά και δεν είναι υποχρεωτικό! Επίσης δεν μπορεί να γίνει εθιστικό. Στην περίπτωσή μου, είχαν επηρεαστεί μεγάλες περιοχές. Άφησαν λεκέδες στο δέρμα μου. Θα έλεγα ίσως ότι είμαι υπερβολικά προσεκτική, παρόλο που ο γιατρός μου λέει, ότι δεν έχω τίποτα να φοβάμαι.

Κλέλια, 48

Ευχαριστώ πολύ για την ιστορία σου!!! Ξαφνικά άρχισα να πιστεύω ότι μπορώ να απαλλαγώ από την ψωρίαση! Σίγουρα θα γράψω την εμπειρία μου από τη χρήση του Psoridex!

Γιώργος, 59

Χρησιμοποίησα το Psoridex τον περασμένο χρόνο. Με βοήθησε πάρα πολύ. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους.

Δημήτρης, 32

Η μητέρα μου χρησιμοποίησε αυτή τη κρέμα για ένα μήνα. Είναι πολύ ευτυχισμένη πλέον! Δεν έχει καινούρια σημάδια και τα παλιά έχουν ξεθωριάσει και σιγά σιγά εξαφανίζονται. Ελπίζω ειλικρινά ότι σύντομα θα μπορέσει να ξεχάσει την ψωρίαση μια για πάντα.