Care Cosmetics

Esetem a Royal Gold Maszkkal

Hello mindenkinek! Ma a megújulásom történetét szeretném elmesélni. Az egész a szokásosan kezdődött, mint mindenki másnak. Éltem a békés és a gondtalan kis életem, majd hirtelen rájöttem, hogy öregszem. Egy reggel belenéztem a tükörbe, és egy ráncos öregasszonynak láttam magam.(( Szégyelltem. Próbáltam néhány boltban vásárolható öregedésgátló krémet, de ezek nem vezettek eredményre. Röviden, rájöttem, hogy el kell fogadnom, hogy az ifjúságom elment. Ez nem éppen elfogható dolog.
Royal Gold Mask Sokat idegeskedtem, és depresszióba estem. ((( Így éltem három éven keresztül. Ezalatt az idő alatt még idősebb, megereszkedett lett a bőröm, megnyúlt, kiszáradt és az nagyon megrémített, akkor láttam a hirdetést. Fiatalos arc, rövid időn belül, hatékonyan, és így tovább, Royal Gold maszk. Úgy gondoltam kipróbálom, sosem lehet tudni, s nos hirtelen, nem tudom, miért, de egy kis izgalom történt.

Megvettem és kipróbáltam Royal Gold Maska. És teljesen megváltoztattam az életemet !!! Részletesen leírom! Mit is mondhatnék róla. Minőség. Nagyon puha érzetet ad. A bőr utána bársonyos és friss lesz. Háromszor ajánlatos használni. Az egész 50 gramm, a call center-es hölgy elmondta, de több alkalommal is elég lesz. Nagyon aranyos volt a hölgy és véleményem szerint nagyon praktikus a csomagolása is.
Royal Gold Mask Kényelmes használatú, ellenálló tégely, mely alig foglal helyet. Egy másik pozitívum, hogy a rögtön készen áll a használatra. Nem kell vízzel hígítani, nem por állagú, nem kell elviselni az egyéb kellemetlenségeket. Az egész nagyon egyszerű. Kinyit, felrak, majd polcra tesz a következő alkalomig.
A maszk kellemes, világos színű. Nem tudom, hogy a fénykép mennyire adja át, de nagyon szépen fénylik. Lehet, hogy ez arany ionok miatt van, de azokat szemmel nem látni. Egyébként a maszk ragyog, amikor megköt. Nem vagyok benne biztos, hogy ez a fényképen is látható, nem vagyok profi fotós. De élőben látni lehet a ragyogást.
Royal Gold Mask Azt kell mondanom, hogy hoztam egy újdonságot neked, mert én használtam ezt a maszkot először, majd úgy döntöttem, beszéljünk róla. És tény, hogy hátra hagytam számos más módszert, nem voltam elég az egész arcomra kennem, úgyhogy a kezemre is tettem. Arra is gondoltam korábban, hogy megírom ezt a posztot, de kellett még egy kis idő. Nos, legalább most már van róla fogalmam, hogy mi ez. Az arcra ugyanolyan persze, mint a karra.
Egyszerűen az egész arcra felkentem. Ez nagyon egyszerűnek bizonyult. Nem bántam meg, hogy a normális vastagságban, egy rétegben kentem fel! Ha túl vékonyan vagy erősen kenjük az arcra, akkor nehéz eltávolítani. Jobb így, mint a fotón a réteg, ez mintegy 2 mm vastag. Nem kell túl vastagnak lennie, akkor nincs értelme pénzt költeni rá, ránk szárad. Személy szerint ez az én tapasztalatom. Ez minden. És ehhez jön még 25-30 perc, hogy megszilárduljon. Mindenki mehet a dolgára, nem fog csepegni, nem fog lefolyni.
Royal Gold Mask Íme láthatjuk, hogy kezd szilárdulni, változik a fénye))) De ez még a ma napig is töretlen. Mármint képen látható ragyogás. Nagyon szép )) Utána semmi nem marad a bőrön, nincs csillogás! Csak teljesen el kell távolítani a maszkot. Figyelmesen és egyszerűen.
Arcomon simává vált. Hihetetlenül puhának érződik! A bőr ráncait kisimítja, ha az egészre felkenjük. Felteszek egy fotót a 4. alkalom előtt és után. Számomra ez a legjobb eredmény! Feltétel nélkül bízhat a Royal Gold Mask, a legmagasabb minősítéssel rendelkezik, mert nemcsak jól működik és megszabadít a ráncoktól, de nagyon kényelmes a használata!

P.S.A maszknak édes parfüm illata van, ami nekem személy szerint egy hatalmas plusz! Szeretem ezeket a könnyed illatokat. Köszönöm mindenkinek a figyelmet)))
Kapcsolódó posztok
46 komment
  •  
Köszönjük a posztot. Én is szeretném kipróbálni, ha már mindenki így dicséri ))
  •  
Próbáltam én is és nagyon tetszett. És az arcom ragyogott! Ez egy csoda, ugye)))))) Én körülbelül ugyanazt az eredményt tapasztaltam. De úgy döntöttem, hogy a nyakamra is alkalmazom, mert miután az arcom kisimult, észrevettem a különbséget az arcom és a nyak között
  •  
Lányok, én megrendeltem magamnak a második csomagot, mivel az első 3-szor próbáltam, de leálltam vele. Igen, most már sokkal jobb a bőröm, de szeretném látni, hogy milyen az egészen ideális, ameddig eljut )
  •  
A maszk szuper, én nem vitatom, és személy szerint nagyon elégedett az eredménnyel. Árnyoldala csak az, hogy kicsi a tégely
  •  
Royal Gold Mask a legjobbaz összes közül, én is próbáltam! Itt vannak az egyhetes eredmények !!!!
  • +13
Hűűűűűű! Ez a kedvencem! Minden helyzetben tudom használni! Eleinte nem foglalkoztam a ráncokkal. De már a homlokon és a szám körül is nagyon észrevehető. Másfél hét után úgy nézett ki a bőröm, mint egy lágytojás. Mert elmentem megvenni, hogy felfrissítsem az arcom! Körülbelül egyszer egy héten használtam, mire az arcom sima lett és felfrissült. Ha nem tudok eleget aludni és sürgősen el kell rejteni az egészet újra, akkor ez a maszk ment meg. Egyfajta varázslat a dobozban
  •  
Nagyon örülök, hogy a Royal Gold Mask tisztítja az orromon lévő egyenetlenségeket is. De tovább kell folytatni a kezelést. Például én három hétig tudtam használni. El is fogyott. De én szeretem.
  •  
Egyetértek azzal, hogy a hatásos a termék. Én is észrevettem, hogy a ráncok eltűntek. Számomra még fontos az is, hogy nem szárítja a bőrt. Éppen ellenkezőleg, egyszerűen nagyon hidratálttá teszi. Kényelmesen eltávolítható, nem szükséges, hogy a darabonként tépje le az ember, mint a többit, ami szétszakad.
  •  
Köszönöm lányok az ilyen részletes visszajelzést. Azon gondolkozom, hogy megvegyem vagy ne vegyem. Minden új olyan titokzatos nekem. Nehéz eldöntenem, hogy mit vegyek meg. De most megpróbálom magam meggyőzni :)
Az hozzászólása a poszthoz