Начало   >>   Здраве   >>   Статии   >>   Злоупотреба с новите средствата за отслабване може да доведе до дистрофия

Злоупотреба с новите средствата за отслабване довежда до дистрофия

В стремежа си да имам моделна външност много момичета губят тегло до изчерпване, и става трудно да ги познаеш. Днес това е много просто, тъй като има голям брой продукти за отслабване, но сега се появи на пазара мощен естествената природен изгорител Fizzy Slim, който предизвика тревога в медицинската общност.

Със появата на испанския пазар на новото средство за изгаряне на мазнини Fizzy Slim станаха по-чести случаи на повишена загуба на тегло. Преследвайки перфектното тяло и възможно допълнително най бърз загуба на килограми склонността към злоупотреба на потребителите от максимална дневна доза от лекарството. Това става така, защото някои хора вече са опитвали други неефективни продукти, които дори са вредни за организма, ако те се използват в големи количества, същите грешки правят с Fizzy Slim.

Тези изгорители на мазнини извличат мастните клетки от организма, така че тяхната употреба трябва да се спазват стриктно инструкциите, но, забелязвайки как теглото започва да намалява от първата седмица, хората започват да губят контрол на желанията си за постигане на по-бързи резултати.При всички , които изгубиха тегло с помощта на Fizzy Slim, се отбелязва рязко отслабване на 4 кг през седмица. Някои от тях дори загубиха 10 кг за един месец. Отначало, хората са щастливи, а след това са се исплашиха от загубата на контрол върху храненето, като че ли те започваха да се хранят с по-калорични храни за наддаване на тегло, това не им донесе резултати. Дори и да се връщат към старите си навици в харненето, хората продължаваха да отслабват и да не наддават на тегло.

Лаборатория провежда разследване в Мексико и стигна до следните изводи:

Fizzy Slim води до сериозна загуба на теглото и холестерол. Ето защо жените по цял свят оценяват извънредната ефективност Fizzy Slim и често надвишават неговото потребление.


Защо отслабваме с Fizzy Slim?


1. Невероятните зърна на зеленото кафе намаляват апетита, тонизират и напълват с енергия. И в благодарение на Плодовете годжи,природният изгорител на мазнини, получен при хранене, бързо изгаря без никакво физическо усилие, както и всички необходими микроелементи са запазват.

2. Fizzy Slim съдържа Ganoderma Lucidum екстракт, вещество, което намалява нивото на холестерола в кръвта. Трябва да се отбележи, че вредния холестерол води до затлъстяване.

3. Fizzy Slim - това е естествен източник на антиоксиданти. Той помага да се поддържа здрава кожа и предотвратяване на стареенето.

За оптимална загуба на тегло (5-10 кг) на месец трябва да се приема всяка сутрин една порция оптимален срок за загуба на тегло с Fizzy Slim е около два месеца.

Проучване сред хората, които са загубили много килограми неконтролирано, потвърди, че всички надвишаваха препоръчителната дневна доза Fizzy Slim 3-5 пъти веднъж. Това обяснява защо са били отслабванали твърде бързо, от 7 до 12 кг за седмица. Виждайки резултата, за мнозинае е било трудно да се спрът, затова те рязко отслабнаха.

Национален център по храните AECOSAN предупреждава: прекомерно бърза загуба на тегло води до сериозни здравословни проблеми.

Уебсайт на сертифициран доставчик

В сравнение с хапчета за отслабване, сега основната Fizzy Slim е главният изгорител на мазнини, с коефициент на 97,8%. Но превишението на дневната доза носи големи рискове за желаните резултати. Запомнете: за да не си навредите на здравето, теглото и обема трябва да се понижават постепенно. Така че, ако решите да се Fizzy Slim, за да се отървете от допълнителните килограми, не забравяйте, че дневната доза не трябва да надвишава 1 порция на ден, независимо от теглото ви.

Погрижете се за здравето си!

Отворете уебсайта

Коментари

Rosa (Querétaro)

Отлична публикация с полезна информация. Благодаря ви за статията! Различно съм чела в интернет за Fizzy Slim, но в тази статия всичко е изяснено. Аз знам на не от първа ръка, теглото ми е далеч от идеалното и Аз наскоро направих поръчка на уебсайта. Започнах да губя тегло. Благодаря отново!

Jenny (Cancún)

Чух за този продукт, но винаги съм го намерала в съмнителни сайтове. Супер че сега , аз сега го намерих на сигурен сайт ; операторът се свърза с мен и каза , че ще ми го доставят Fizzy Slim. Аз съм много доволна! Най накрая , мога да кажа, стоп на диетите. БЛАГОДАРЯ ВИ!

Laura (Acapulco)

Здравейте на всички, всичко което е написано е вярно - макар че аз приемам Fizzy Slim, който е купен не в този сайт, посаветва ми го приятелка (тя е фантастично отслабнала) Аз го пия в продължение на 3 седмици: първата седмица - 4,2 кг, а вторият - и третата - и 6.1 - 8,4 кг, съответно! Можете да видите моите снимки по-долу

Marta (Culiacán)

Той помага !! И аз съм доказателство за това. 2 седмици приемам Fizzy Slim и Губя тегло! отстранипо талията излишното се маха и това е страхотно! Макар че аз няма да правя снимки, първо искам да постигна целта си. Аз пия коктейл сутрин за закуска.

Irina (Mexicali)

Преди 3 месеца диетолога ми го препоръча този продукт и аз започнах да го вземам всяка сутрин. Загубих 30 килограма! Това е много готино, аз съм просто щастлива, аз успях да достигна тегло, което исках! Имах нужда да сваля 10 кг, които са придобити по време на бременност. Коктейла наистина ми помага, аз го препоръчвам на всеки, вече в кратък срок ще забележите много добри резултати!

Sara (Saltillo)

Вие расказвате невероятни неща! Аз вече си го поръчах. Ще започвам да приемам тези шейкове, и скоро ще споделят опита си. Сега тежа 85 кг с височина 163 см. Лично аз мисля, че изгорителите на мазнини са ефективни, но всичко зависи от няколко фактора, включително от метаболизма и дисциплината. Искам да отслабна и да намеря своята любов . Вече се уморих от самота = (

María (Hermosillo)

Аз опитах много диети, но загубих повече нерви, отколкото килограми. Отдавна чух за Fizzy Slim, но не вярвах ... диетолога ме убеди, че изгорителите на мазните са много добра помощ, ако правилно ги използвате. Благодаря ви много за съветите! Сега се надявам, че всичко ще бъде наред.

Esther (San Luis Potosí)

Успях да изгубят 12 кг с този препарат. Аз го приемам, според указанията, и го поръчах на този сайт. Дори и целулита изчезна. Това е страхотен продукт за отслабване! Резултатът е бърз, така че се опитайте и вижте колко бързо ще отслабнете. Не се предавайте, всичко е реално!

Angélica (Mérida)

От моя личен опит мога да кажа, че това е един много ефективен продукт изгорител на мазнини. Аз също си поръчах Fizzy Slim, за да отслабна. Но не трябва да се забравя, че в този случай главното е дисциплината и постоянство. На добър час!

Julia (Juárez)

Уверявам ви, с Fizzy Slim в действителност губят тегло, аз го направих: отслабнах с 30 кг за 3 месеца. Без съмнение това е най-добрият изгорител на мазнини. Сега не ме познават по улицата , и трябваше да си обновя изцяло гардероба си :) Това средство , ми препоръчаха приятели, когато бях в Америка. Много ви препоръчвам да погледнете снимките ми :)

Montse (Monterrey)

3 месеца е много кратък период от време, дали толкова бързо се отслабва? Кожата не се ли уврежда?

Pilar (Puebla)

Не, кожата, е нормална нищо, което би било подозрително нямаше, препаратът е натурален, дори и целулита изчезва!

Linda (Guadalajara)

Щастлив съм за Вас! От утре, всичко ще бъде различно и при мен, защото аз поръчах Fizzy Slim и с него ще може да постига своите цели

Yolanda (Puebla)

Благодаря ви за споделяне на опита! Това е невероятно! Fizzy Slim надяваме, че ще ми помогне също. Мерси!

Alicia (León)

Преди 2 седмици аз купих Fizzy Slim и са намалели повече от 5 кг. Резултатите са видими в най близко време!

Sofía (Monterrey)

Здравейте! приемам Fizzy Slim само една седмица, а след прочитането на вашите коментари, се успокоих, аз ще продължавам, докато не получа желаните резултати. Благодаря Ви!

Marina (Chihuahua)

Винаги съм била с наднормено тегло, Fizzy Slim - е моят шанс да променя всичко. Надявам се, че ще може да ми помогне. Искам да си го поръчам.

Премини към сайта
Автор: Alejandro Suarez
  • диетолог
  • журналист
  • Автор на няколко книги, които са помогнали на много хора

Проучването, в което присъстваха 17 човека с наднормено тегло от 10 кг и повече, до 30 дни дадоха следните резултати:

  • Всички участници намалиха от 6 до 11 кг
  • На 97% подобрено физическо състояние
  • Значително подобрение в на нивото холестерола
  • И като резултат, подобряване на обмяната на веществата

Експериментите показват, че Fizzy Slim незаменим продукт за хора, които са с наднормено тегло, както и тези, които искат да избегнат проблеми с холестерола.