Întrebările bărbaților: cum să nu te mai gândești la dimensiune

„Penisuri mari”, „penetrare adâncă”, „sex oral” - iată ce caută femeile pe PornHub. Acest tip de solicitări sunt cele mai dese făcute de femei. Statistic, există peste 12 milioane de femei înregistrate pe PornHub. Asta e cât o țară.
O țară de femei care VOR PENISURI MARI!

pic

Un partener cu un penis mare este o garanție pentru femei că vor avea parte de sex de calitate și orgasme. Deci, fanteziile fetelor despre penisuri lungi și groase sunt perfect justificate.

Nu e un secret că cele mai sensibile zone ale femeilor se află departe de „intrare”. Și indiferent cât încearcă aceste mici mincinoase frumoase să ne consoleze, nu putem nega că DIMENSIUNEA CHIAR CONTEAZĂ.

Deci, de ce femeile tind să aleagă bărbați cu penisuri mari?

  • Doar un penis lung va asigura o penetrare cu adevărat adâncă în interiorul vaginului în orice poziție și va aduce orgasmul cervical.
  • Partenerii cu un penis mare sunt mai încrezători. Nu există tabuuri în pat, sexul e mai bun.
  • Femeile nu vor mereu control și putere, ele vor să fie dominate de bărbați puternici și mari...

CUM SĂ-ȚI FACI PENISUL MAI MARE?

Există o mulțime de echipamente diferite pentru mărire - greutăți, dispozitive de extindere, pompe, operație.

Eficacitatea fiecăreia dintre aceste metode este un subiect discutabil. Dispozitivele cu o construcție suspectă probabil îți vor face mai mult rău decât bine. Cu toate acestea, există metode care funcționează și, cel mai important, naturale! De exemplu, creme și geluri pentru mărirea penisului.

Utilizarea acestor produse promovează în mod garantat o creștere rapidă și vizibilă. De exemplu, producătorul Titan Premium care A ZGUDUIT ÎNTREGUL INTERNET, promite până la 5 cm în plus în lungime și 2-3 în grosime. Datorită ingredientelor sale active, care măresc fluxul sanguin în organele sexuale masculine, erecția devine mai lungă și mai puternică. Țesuturile sunt întinse în mod inofensiv, ceea ce duce la creșterea penisului în fiecare zi.

ESTE EXACT CEEA CE FOLOSESC ACTORII PORNO!

gif

Satisfacerea unei femei cu o sculă mare este o sarcină ușoară!

Contactul strâns și penetrarea adâncă este o garanție a orgasmelor multiple. Femeia vrea ca cele mai secrete și licențioase dorințe ale sale să devină realitate, dar numai cu ajutorul unui mascul alpha adevărat... Un bărbat cu o sculă scurtă nu poate face o treabă la fel de bună ca un bărbat bine dotat.

Există atât de multe opțiuni: fie te obișnuiești fără senzații tari în viața ta sexuală și continui să te îngrijorezi în privința dimensiunii tale mici, fie îți permiți să faci sex cu orice femeie, satisfăcându-le chiar și pe cele mai nesătule și devii bărbatul cel mai dorit din agenda telefonică.

Titan Premium oferă oportunități nelimitate tuturor celor care își doresc o viață sexuală plină. Un tub din acest gel și câteva minute pe zi îți vor mări penisul, îți vor oferi mai multă încredere în tine și - să fim serioși - îți vor schimba viața.

gif

Un penis mare este simbolul puterii și motiv de mândrie. Fiecare bărbat va atrage privirile încântate ale femeilor, oriunde. Dacă vrei să simți că ești printre cei mai buni - folosește această metodă sigură. Forța, sexul și pasiunea vor fi în curând una dintre cele mai bune părți ale vieții tale.

Comandă Titan Premium
19 comentarii
• câteva secunde în urmă
Am întâlnit și eu fete care spun că nu contează dimensiunea, ci să știi cum să o folosești. Probabil au dreptate, dar cu siguranță nu este cazul meu :( Eram pe punctul de a-mi face operație, de îndată ce aveam suficienți bani, dar, sincer, după ce am citit articolul tău, nu mai sunt hotărât... nu știu... Poate ar trebui să încerc și eu acest gel.
• câteva secunde în urmă
Soțul meu are, de asemenea, un penis mic, nu îl simt suficient de bine, nu mă excită, sunt uscată jos. Nu mă pot termina, dar mi-ar plăcea foarte mult să experimentez un orgasm adevărat și să fiu satisfăcută de sex. Cine a încercat gelul? Merită?
• câteva minute în urmă
A devenit cu mai bine de 2 cm mai lung, dar cu 3 cm mai gros! Penisul e atât de gros, că aș putea crăpa lemne cu el! Îmi place când e strâns acolo.
• câteva minute în urmă
Prima partidă de sex este adesea și ultima. Fetele zboară și nu-mi mai răspund la telefon. Mă gândesc serios să cumpăr acest gel pentru mine, poate cu ajutorul lui viața mea intimă va fi rezolvată. L-a încercat cineva? Care sunt rezultatele?
• câteva minute în urmă
Salut, te pot asigura că nu vei mai avea nevoie de operație. Mai bine cumpăr 2-3 tuburi odată și începe tratamentul. Obișnuiam și eu să am 14 cm cândva, iar acum am 19,2. Fetele sunt încântate. Pur și simplu am aplicat gelul pe penis și m-am jucat puțin, apoi l-am frecat și înainte de sex. Pot chiar să atașez poze ca să ilustrez mai bine: pic
• o oră în urmă
Wow, marele tău prieten e un învingător! Îl folosesc și eu de 4 zile, nu e nicio schimbare deocamdată. Aștept să văd ce se întâmplă în continuare, dacă e o înșelătorie?
• o oră în urmă
Vrei ca efectul să fie imediat? Pentru informarea ta, am observat prima schimbare nu mai repede de două săptămâni. Deci, nu-ți face griji, continuă să folosești Titan Premium.
• câteva minute în urmă
Am comandat Titan Premium pentru soțul meu acum un an. Ne-a plăcut efectul foarte mult. Desigur, nu ne-am aventurat să-l măsurăm cu un liniar, pentru că el avea deja complexe destul de mari. Cel mai important lucru este că a devenit MAI MARE cu siguranță și sexul a devenit de câteva ori mai intens. Acum facem experimente constante în pat, iubitul meu nu mai are probleme cu încrederea în sine. oh, apropo, dacă e aplicat înainte de sex, nu vei mai avea nevoie de lubrifiant.
pic
• câteva ore în urmă
Am făcut o comandă ieri, m-a sunat un manager și mi-a confirmat că totul este în regulă. Acum aștept livrarea...
• câteva ore în urmă
Odată am încercat să-l măresc cu o pompă și, ca urmare, am avut vene de sânge sparte pe penis! a durut ca naiba 3 luni întregi! Și ca și cum nu ar fi fost destulă suferință, am un bețișor de 10 cm... Acum vreau să comand acest gel, pentru că pare grozav și e sigur.
• câteva ore în urmă
Aparent, sunt cel mai norocos de aici. Am câștigat 5,5 cm. Soția mea e în extaz, în sfârșit e pace în familia mea. A fost atât de nesatisfăcută și nervoasă, iar acum e mereu caldă și fericită. Nu vă îndoiți, acest gel e pur și simplu super.
Comandă Titan Premium