Men's health – cum să mărești penisul cu 8 cm

376

Când se spune că bărbatul trebuie să fie bărbat în toate - este adevărat. Și nu e vorba doare de caracter, curaj, forță, ci și de proprietățile pur fizioligice, inclusiv și lungimea penisului. Și nu credeți atunci, când vi se spune că lungimea organului genital bărbătesc absolut nu contează pentru femei. Cu siguranță contează ! M-am convins de asta pe propria experiență. Desigur o “suliță” puternică nu este suficient pentru a menține o femeie dar, și fără aceasta, tot nu se poate. Și acum povestea mea.

Cum am reușit să măreasc dimensiunea penisului cu 8 cm, fără intervenții chirurgicale.

Numele meu este Andrei, locuiesc în orașul Timișoara, lucrez ca elicitrician într-o companie, căsătorit. La început în relația noastră cu Dana totul a fost bine. Înainte de nuntă ne-am întâlnit doar 3 luni, apoi nunta, luna de miere pe care am petrecut-o la Bali. Cu timpul am simțit că între mine și soția mea ceva nu este în regulă. Relațiile intime au devenit mai reci. Dana și mai devreme nu a fost cu temperament mare în pat iar acum, în general, de parcă a “îngețat”. Tot mai des au început să apară neînțelegeri, apoi chiar s-au început certuri.

Am încercat să aflu care este problema, ce s-a întâmplat ? Dar nici un răspuns clar nu am primit. Așa au mai trecut 3 luni de zile. În cele din urmă după o ceartă mare soția mi-a strigat direct în față:

“Ce fel de bărbat ești ? Tu ai penisul mic și nu mă satisfaci ! În curând voi avea o nevroză din cauza insatisfacției sexuale ! Nu mai pot așa !”

Am avut într-adevăr un penis mic. În stare erectilă nu ajungea nici până la 11 cm. Dar atunci din naivitate am crezut că, acest lucru nu contează. Iar după o săptămână Dana a plecat de la mine.

Dana este o tânără atrăgătoare, o înțeleg. Să trăiești cu un bărbat care nu te satisface sexual - e o tortură.

Am fost disperat, o iubesc mult pe Dana. Să uit de această problemă nu m-au ajutat nici întalnirile cu prietenii, nici serviciul. Și am decis să-mi măresc organul genital.

Am citit mult despre acest subiect și am descoperit că există trei modalități - cu ajutorul pompei de vid, extenderul și intervenția chirurgicală. Dar, mi-am dat seama că, cu ajutorul primelor două metode pot mări penisul cu 1-1,5 cm.

Pentru mine e puțin. Visam la cel puțin 15 cm - lungimea medie a organului genital bărbaților europeni. Intervenția chirurgicală mi-ar putea oferi acest rezultat dar, costă minim 23000 de lei. Pentru mine, un simplu electrician e foarte mult, dar totuși, am hotărât să adun bani pentru intervenție. Eu cu orice preț îmi doream să se întoarcă Dana la mine.

Un an fără Dana pentru mine a fost groaznic

Am adunat banii mai mult de un an. Un an oribil, am aflat că Dana are o relație cu un alt bărbat. Iar eu, în pofida acestui fapt, am mers către scopul meu. Și în mod neașteptat, în ajunul operației, am aflat de la un prieten, care era plecat în America, că s-a inventat crema eficientă Titan Premium. L-am rugat foarte mult pe prietenul meu sa-mi trimită această cremă și iată că, peste o lună crema Titan Premium a ajuns la mine. Imediat am început s-o aplic.

Cum mi-am mărit penisul.

Efectul Titan Premium se bazează pe faptul că în cremă există substanța care după pătrundere în țesutul penisului mărește elasticitatea țesutului și “ține minte” dimensiunea după întindere. Chiar și după ce crema se elimină din țesuturi, penisul nu se va întoarce la dimensiunea inițială. Să folosesc Titan Premium a fost simplu și … plăcut. Aplici puțină cremă pe organul genital și începi sa-l întinzi. Pornind de la bază începi să faci mișcari în sus-în jos. Astfel Titan Premium pătrunde în țesut și îl întinde. Sunt de acord e foarte asemănător cu comportamentul unui bărbat singuratic.

Importantă este nu plăcerea - important este rezultatul. În prima săptămână penisul mi-a crescut cu 1,8 cm și în diametru cu 4 mm, în săptămâna a doua încă cu 3 cm și în diametru 7 mm. Rezultatul săptămânii a treia - plus 2,1 cm lungime și plus 5 mm în diametru. După a patra săptămână a mai crescut cu 8 mm și atât, în diametru a mai crescut încă cu 2 mm.

Rezultatul per total

Lungimea a crescut cu 7,7 cm, diametru cu 1,8 cm. Emai mult decât îmi doream.

Iată o mică tabelă cu realizările mele

A fost Este
Lungimea 11 cm 18,7 cm
Diametru 3,5 cm 5,3 cm

Au trecut opt luni

Cel mai important este că Dana s-a întors la mine. Eu i-am sunat, totul i-am povestit și i-am cerut să ne împăcăm. Slavă Domnului, ea a fost de acord. Cu banii adunați pentru intervenția chirurgicală am făcut reparație în casă. În curând vom fi trei ! Peste o lună după ce ne-am împăcat, Dana a rămas însărcinată și în curând așteptăm un băiat.

Acum avem o relație completă și armonioasă. Și ca rezultat - în curând vom fi trei

Și încă ceva, acum o lună Ministerul Sănătății a autorizat importul Titan Premium în țară. Acum această minunată cremă poate fi liber comandată pe site-ul oficial al producătorului.

TITAN PREMIUM


COMENTARII:
1 oră în urmă Heh. Super. Te invidiez... Cred că am să comand şi eu =))
1 oră în urmă Mulţumesc, ieri am luat coletul de la poştă, totul este în ordine. Am început să o folosesc. Referitor la preţ, e foarte ok... mi-au făcut şi o reducere de 50 %... au o promoţie ceva
1 oră în urmă Fratele meu locuieşte in America şi mi-a spus că acolo această cremă este foarte populară (analog)... Toţi sunt mulţumiţi...
1 oră în urmă Impresionant! Îi voi da să citească soţului)
2 oră în urmă O folosesc deja a doua săptămână. Penisul a CRESCUT cu 2,5 cm!!! Erecţia este ca şi cum aş lua pastile! :) La naiba, Tarzan, iţi mulţumesc frate!
2 oră în urmă Am cumpărat şi eu cu reducere! Mulţumesc
2 oră în urmă Am folosit această cremă. +4 cm. Apoi am lăsat-o... mi-e de ajuns)))
2 oră în urmă Am primit notificare, o să merg s-o iau. Am să vă scriu despre rezultate
2 oră în urmă Ştiu despre această cremă. Soţul meu o foloseşte. +2 cm a adăugat la sigur :D
2 oră în urmă Salut, mulţumesc că ne-ai spus! Aştept coletul.
2 oră în urmă Eu cred că-i mai bine aşa cum este)
2 oră în urmă Nu mai este demult o noutate. Toţi ştiu despre această cremă. Iar cine încă nu ştie, probabil nu a încercat niciodată să-şi mărească penisul. Rezultatul meu este de + 6 cm!!!
2 oră în urmă În vest, lumea o foloseşte deja de mult timp. Şi cu rezultate bune. La noi totul ajunge cu întârziere, ca de obicei...
2 oră în urmă O, salutare! Am comandat această cremă cu câteva luni în urmă, aici, rezultatul mi-a întrecut toate aşteptările... a crescut şi grosimea, iată fotografia:
2 oră în urmă Am comandat din curiozitate, să vedem ce va fi. Totul este explicat foarte clar.
2 oră în urmă Mulţumesc pentru link. Am să comand pentru prietenul meu, că m-am săturat de cei 13 cm ai săi, însă îl iubesc)))
2 oră în urmă Mulţumesc! După 2 luni.... +5 cm...
2 oră în urmă Mulţumesc mult, reducerea de 50 % e super!
3 oră în urmă O adevărată BOMBĂ! Mulţumesc pentru postare... am să le spun şi prietenilor... :)))


Post